MENÜ

 Wilshere, Frimpong & Jenkinson  ( melegítenek)
Banáneső - Manuel Neuer vs. Dortmund Fan
Barca titok mogyorozása Inter fantasztikus szurkolója
Baroomi box


Hírek a foci világából


Baroomi trükkök
Banáneső - Manuel Neuer vs. Dortmund Fan
Baroomi kabaré

Priskin Tamás Győrben

A bátor csak egyszer hal meg, de a gyáva ezerszer

Segítő hordár húzza a rövidet

Kimaradt lehetőség

Baroomi ügyetlen - Balotelli öltözködne

Arsenal és a balett

Barca titok mogyorozása ( ez a titkuk )

Agresszív játékos betámadja a birót

Őrült kapusok ma és tegnap

Szép csel után jött egy baroomi  lyuk

Partjelző bánta

Inter Milan fantasztikus szurkolója

Ha nem megy a csapatnak akkor segít a tökös drukker

Baroomi balhé a brazil bajnokin

Baroomi box

Fenékbe rúgás Wayne Rooney


.


friss hírek


 


Baroomi mellényúlás ( PSV AZ Alkmar - Lens)

 

 


szólj hozzá: PSV AZ Alkmar 1:0 Lens

ua. mérkőzés Altidore J baroomi gólja

 


szólj hozzá: PSV vs AZ Alkmar 1:2 Beerens
szólj hozzá: PSV AZ Alkmaar 3:2 Matavz


szólj hozzá: PSV vs AZ 1:1 Altidore

 


Baroomi trükkök

 


BEST SOCCER TRICKS EVER by


Wilshere, Frimpong & Jenkinson  ( melegítenek)


Baroomi műesés - Nicolas Anelka


Premier liga 2012.04.12. legnagyobb védései.


33top5save by footballfansworld


Banáneső - Manuel Neuer vs. Dortmund Fan


Οπαδοί της Ντόρτμουντ πετούν μπανάνες στον Νόιερ by MotionCrew


Baroomi kabaré

Kölcsön gól visszajár - Fair Play


Détári négyest, azaz jó osztályzatot kapott, míg Prukner betlizett...

Az egykori világválogatott játékos a Fradi focifőnökeként megpróbálta a meglévő igen szegényes játékosállományból kihozni a maximumot.
Csapatként próbálta majd’ minden meccsen működtetni a gépezetet, valljuk be ezzel a játékosállománnyal ennél - sokkal többet- nem is tehetett.

Bár érezte a Fradi publikum, hogy a játékosok alázattal teszik a dolgukat, ám a Fradiban ennyi nem elég ennél jóval több kell… Meg is szólalt rendre a rigmus Egerszegen, K..va gyenge… (a továbbiakban maradjunk annyiban, hogy Nagyon gyenge…)
Prukner László irányítása idején soha nem látott számmal érkeztek a Fradihoz olyan játékosok, akik valljuk be nem Fradi szintű futballisták voltak. Prukner Kaposvárról érkezett és azt hitte, hogy amit ott csinált, az az Üllői úton is elég lehet. Nos, nem volt az a Fradi egy más kávéház…, más közeg…, nagyobb elvárásokkal. A publikum kiszolgálása is fontos szempont volt mindig az Albert Stadionban. Nos, ezért hallhattuk a rigmust, azt a” nagyon gyengét” olykor felcsendülni az egerszegi koraestén… Ebből a rigmusból – a fent említettek miatt - kijutott a korábbi mesternek Pruknernek is…
Térjünk vissza Détárira és az ő csapatára. Nála kevesen tudják jobban, hogy a futballt nem csak lábbal, de fejjel is játsszák. Nos, a jelenlegi Fradi talán legnagyobb problémája, hogy nagyon kevés olyan játékosa van, akik képesek kreatív megoldásokra, fineszes cselekre, tért ölelő hajszálpontos átadásokra… Dömének arra kell nagyon ügyelnie, hogy a jövőben egyetlen olyan játékos nem érkezhet a Fradihoz, aki nem képes fejjel is futballozni.
De addig is - például - meg kéne tanítani az egyébiránt igen szimpatikus Juniort arra, hogy ne szórja el a labdákat, hiszen tíz átadásából 8 ellenfélhez megy… Olykor még a bedobást is elvéti… Kár érte, mert szinte minden meccsen megszakad csapatáért… Észre kéne venni és ki kéne javítani ezeket a szarvashibákat.
Pölöskeynek érdemtelenül nem kéne rendre a kezdőcsapatban szerepelni. Ki lett kiáltva nyerőembernek, erőcsatárnak, de most már nem csak a gólok nem jönnek, de a mezőnymunkája is édeskevés. Pedig sok mozgással tudna segíteni a társainak a gólhelyzeteknél, elvihetné a védőket és máris több alakalom nyílna a gólszerzésre. Talán elhitte magáról idejekorán, hogy nélkülözhetetlen… A „nagyon gyengéből” neki is jutott egy kevéske ott Zalaegerszegen…
Détári eddigi működése pozitívnak tekinthető a Fradinál. Nyolc győzelem, három döntetlen és öt vereség fűződik nevéhez.
Prukner betlizett Zalaegerszegen. Hét döntetlen mellett, kilenc vereséget számlál irányításával a ZTE… A meccs után nem volt szimpatikus, hogy a játékosokat tartotta kizárólag a felelősnek a sikertelenségért. Kérdés ezek után, hogy tudja majd motiválni a csapatát. Hogy lesz képes bemenni az öltözőbe és győzelemre vezetni őket??? A Prukner féle hiszti e sorok írójának már az Üllői úton sem jött be, emlékszünk: földhöz vágta zakóját, belerúgott a padba stb.
De térjünk vissza a Ferencvároshoz. Szóval Détári a feladat első részét teljesítette. Ám, most jön a nehezebb időszak. Hisz’, szép lassan már elmúlik a türelmi időszak, és minőségi futballnak tapsolnának szívesen a Ferencváros szurkolói. Megérdemelnék, hogy így legyen…

XLsport -

2012.04.10.


Reading    2 - 0    Leeds

Michael Brown vakmerő szerelése


Hiddink Chelsea-ászokat hív

2012. 04. 07. 19.12Tizennyolc hónapra írt alá a dagesztáni Anzsi Mahacskalához Guus Hiddink, és világos, valamit fel is akar mutatni.


Szinte bizonyos, hogy a holland Guus Hiddink és az általa edzett Anzsi Mahacskala a soros európai nemzetközi kupaporondra nem léphet ki, hiszen az orosz bajnokság felsőházi rájátszásában nem úgy állnak a dolgai...
Ezért aztán a mester a következő orosz bajnokságban akar repülőrajtot venni. Az pedig új labdarúgók nélkül aligha megy. Legalább is a hozzá közelállók szerint új, friss erőket kíván beszerezni. Világos, hogy azon labdarúgóira számít, akikkel korábbi munkálkodása során jóban volt. S itt elsősorban a Chelsea-re gondolunk.
A holland mágus tehát meg akarja szolgálni a pénzét az Anzsinál, ezért gyakorta ereszt meg Londonba telefont. Az az elképzelése, hogy a nyári átigazolási időszakban "elrabolja" a Chelsea-től Fernando Torrest, Ashley Cole-t, sőt Raul Meirelesre is kivetette a hálóját.
- Ezen érdeklődések tényét bajnokság közben nem kívánom megerősíteni - zárkózott el az egyenes válaszadástól Hiddink. - De ami Fernando Torresti illeti, hát, nálam nem fordulna elő az, hogy képtelen hónapokon keresztül gólt szerezni.
Hiddink nem tagadta, egyik kedvenc labdarúgója volt a Chelsea-nél Frank Lampard, aki viszont inkább a Paris SG-hez távozna, ugyanis ritka jó viszonyban volt a korábban a Kékeknél edzősködött, jelenleg a PSG-t felkészítő olasz Carlo Ancelottival. Ezért ne lepődjünk meg különösképpen, ha Lampard nyáron Párizsba költözik.

XLsport - Futballista


Agresszív játékos betámadja a birót


Őrült kapusok ma és tegnap


Szép csel után jött egy baroomi  lyuk


Inter Milan fantasztikus szurkolója

Inter Milan fantasztikus szurkolója "Nonna Maria"  a 113. születésnapot ünnepli, kilenc évvel idősebb, mint a klub.


Ha nem megy a csapatnak akkor segít a tökös drukker


Szpartak Moszkva- Zenit 1:2  April 1st, 2012

Eltörte az ellenfél kapusának arccsontját a Szpartak Moszkva támadója


Barca titok mogyorrozása ( ez titkuk )


Baroomi balhé a brazil bajnokin


Baroomi box

Zaragoza - Sevilla (06/01/07


Baroomi idő

Az időjárás gyakran fontos szerepet játszik a labdarúgó-mérkőzésrn, de ez a jelenet különös, Dél-Afrikában - ahol reklámtáblákat fúj a pályára a szél nagy sebességgel és visz dolgokat a végletekig.


Fenékbe rúgás

Nézd meg Wayne Rooney ,hogy lövi labdákat


 

 

 

 

friss hírekvissza

 

Futball XXL

Hírek

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet